Rejoindre la communauté

WAAROM VERVEN?

Verven om de kleur een boost te geven

Verven om de kleur een boost te geven

Hierbij worden kleuren opgefrist, die met de tijd door de zon of wassen dof zijn geworden. Ton-sur-ton verven is ideaal voor het geven van intensiteit en diepte aan uw favoriete zwarte broek, het marineblauwe T-shirt van uw zoon, de grijze broek van uw partner…

 

Doe uw kledingstukken in de wasmachine en ontdek dat de originele kleuren terug kunnen komen!

 

Dat is PRAKTISCH verven!

Verven om te VERANDEREN

Verven om te VERANDEREN

Bent u dat beige tafelkleed beu? Wilt u uw woonkamer opfrissen? Verven is een oplossing om een tweede leven te geven aan de kleding en linnengoed van het hele gezin. Alles is mogelijk: ga voor oranje, paars, of blauw, of bekijk het leven door een roze bril… verf en u zult zien, het geeft een boost!

 

Dat is HANDIG verven!

Verven om te RECYCLEN

Verven om te RECYCLEN

Een rode wijnvlek op uw favoriete witte broek die ondanks de vele pogingen niet is verdwenen. Of een bleekvlek op uw zwarte jurk?

Verven is een oplossing om textiel te recyclen waarvan u dacht dat ze “verloren” waren. Ook al verbergt verf de vlekken niet, het kan een oplossing zijn om de schade te herstellen. Raadpleeg onze handleiding “STAAT VAN TE VERVEN TEXTIEL”

 

Dat is verven om te BESPAREN !

Verven om te PERSONALISEREN

Verven om te PERSONALISEREN

Recycling en DIY zijn in de mode en textiel verven is het voorbeeld van creativiteit! Op het gebied van decoratie of kleding kunt u kleurstof gebruiken om een broek opnieuw te laten stralen of om een bohemien tintje aan uw interieur te geven. Alle effecten zijn mogelijk! Personaliseer een t-shirt met een tie & dye techniek of met sjablonen. Verf een tas met behulp van tape of verfspray…
De mogelijkheden zijn eindeloos en het is allemaal heel eenvoudig dankzij onze tutorials die u kunt vinden op de COLOR BLOG.

 

Dat is CREATIEF verven !


DEZE GIDSEN KUNNEN
zullen u misschien interesseren

IDEAL De Kleurexpert © 2023 – Alle Rechten Voorbehouden